Tudnivalók

A Magyar Krimiszemle mindenféle szervezettől, irodalmi felülettől, csoportosulástól független, szenvedélyből és érdeklődésből létrehozott honlap, amely semmilyen külső anyagi támogatást nem élvez, és tevékenységéből – a honlap működtetéséből, folyamatos frissítéséből és fenntartásából – semmiféle anyagi előnyt nem kovácsol, és még csak nem is remél látni.

Honlapunkon a rendszerváltás után megjelent magyar krimiket gyűjtjük, és a szerzők neve alatt közzétesszük a krimikről szóló kritikákat. Több esetben is előfordul, hogy olyan krimiírót is felsorolunk, akinek a könyvéről még nem jelent meg kritikai írás – vagy legalábbis mi nem bukkantunk nyomára. Amennyiben Ön rátalál, kérjük, írjon nekünk emailt a következő címre: szerkeszto@magyarkrimiszemle.hu

A honlapon szereplő összes írás utánközlés, amelyhez köszönjük a szerzők és az első megjelenést biztosító folyóiratok, napilapok, honlapok hozzájárulását. Amennyiben kritika szerzőjeként kifogásolja a honlapon való jelenlétét, kérjük, írjon nekünk emailt a következő címre:
szerkeszto@magyarkrimiszemle.hu